Lid worden

Lijkt volleyballen bij Revoc je wel wat en wil je weten of het bij je past? Kom dan gezellig een keertje langs om te kijken bij een training of wedstrijd. Ook is het mogelijk om een proeftraining te volgen. Je kan op ieder gewenst moment starten met trainen.
Meer willen weten hierover of wil je een proeftraining volgen, neem contact op met onze technische commissie via tcrevoc@hotmail.com.

Lid worden van Revoc, het lidmaatschap veranderen of beëindigen? 
Dit kan alleen door het onderstaande betreffende ledenmutatieformulier volledig in te vullen, te ondertekenen en in te dienen. Het formulier kan per mail of schriftelijk naar de ledenadministratie verstuurd worden, via de onderstaande gegevens: 

Mail: ten name van Sandra Diepenmaat, ericsandrad@outlook.com
Schriftelijk: ten name van Sandra Diepenmaat, Bonenkamp 28, 7157 AM Rekken

Lid worden of lidmaatschap veranderen
Dit kan door het onderstaande document volledig in te vullen en te versturen naar de ledenadministratie.

Nieuwe leden
Als kleine vereniging vinden we een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij elkaar erg belangrijk. Een teamfoto ophangen in de sporthal, af en toe een foto op social media. Bij aanmelding als lid willen we dan ook graag weten of en waarvoor je toestemming geeft. Op die manier proberen we zo goed mogelijk rekening te houden met ieders privacy. Het toestemmingsformulier vind je hieronder.

Wij wensen je veel plezier bij Revoc!

Lidmaatschap beeïndigen
Jammer dat je – om welke reden dan ook – onze vereniging gaat verlaten. Het is belangrijk én verplicht om je af te melden voor het nieuwe seizoen voor 1 juli middels het ledenmutatieformulier of door een mail te sturen naar de ledenadministratie. Het is niet de bedoeling dat je, je afmeld bij de train(st)er.

Bij het niet correct of te laat afmelden blijf je als lid geregistreerd en zal er zowel verenigingscontributie als Nevobo-contributie worden afgeschreven. In die gevallen zullen deze betalingen niet meer door de vereniging worden teruggestort.

We vonden het fijn dat je voor onze vereniging hebt gespeeld en wensen je veel succes bij alles wat je verder gaat doen!

Bij vragen of onduidelijkheden over lidmaatschap neem gerust contact op met de ledenadministratie:
Sandra Diepenmaat
Tel: 0613547930
Mail: ericsandrad@outlook.com