Spek de clubkas met kaartverkoop WK Volleybal Vrouwen

De ticketverkoop voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen is vanaf 3 mei 2022 gestart. Om dat te vieren, lanceerden TIG Sports en de Nevobo een speciale clubactie. Revoc doet mee aan deze 𝘴𝘱𝘦𝘀π˜ͺ𝘒𝘭𝘦 π˜žπ˜’-𝘀𝘭𝘢𝘣𝘒𝘀𝘡π˜ͺ𝘦! Dat betekent dat onze vereniging na afloop van het WK een leuke financiΓ«le bijdrage kan ontvangen, afhankelijk van het aantal tickets dat via deze link is besteld.

Bestel daarom je tickets via deze link:
https://tickets.wkvolleybal.nl/showEventCriteria.html?changeLanguageTo=nl&promoter=EJXX

Door op de link te klikken, kom je direct in de WK-ticketshop terecht. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune!

π˜½π™šπ™‘π™–π™£π™œπ™§π™žπ™Ÿπ™  𝙀𝙒 π™©π™š π™¬π™šπ™©π™šπ™£: iedereen kan tickets bestellen met gebruik van onze clubcode (de link). Trommel dus al je familie, vrienden en kennissen op voor het grootste volleybalfeest ooit in Nederland en vraag hen om de bestellink te gebruiken. Uiteraard mogen zij deze link ook delen met mensen in hun netwerk.

Let op: De WK-clubactie loopt tot 1 augustus. Aan het einde van de rit wordt de balans opgemaakt. Op basis van het totaal aantal verkochte kaarten wordt een x bedrag aan onze vereniging uitbetaald.

Laten we samen in actie komen om zoveel Oranje supporters op de tribunes te krijgen Γ©n een mooi bedrag voor de clubkas te verdienen!