Coronaprotocol seizoen 2021-2022

Beste volleyballer(s), bezoeker(s) of vrijwilliger(s),

Op 13 november 2021 is er weer een persconferentie geweest. Wat fijn dat we mogen blijven volleyballen! Ook dit keer houden wij ons aan het ‘Protocol verantwoord sporten’ van het NOC-NSF (zie https://nocnsf.nl/sportprotocol).

Dit betekent dat het publiek helaas niet is toegestaan in de zaal en voor alle sporters het coronatoegangsbewijs geldt. Trainers, coaches en vrijwilligers hoeven geen toegangsbewijs te tonen. Heb je geen toegangsbewijs, dan kun je niet worden toegelaten tot de sporthal.

In de praktische toepassing van deze maatregel willen we sporters en vrijwilligers zo min mogelijk extra belasten. Daarom gaat Volleybalvereniging Revoc op de volgende manier invulling geven aan het controleren van de coronatoegangsbewijzen:

  • Training: het team controleert zelf de coronatoegangsbewijzen van elkaar.
  • Wedstrijd: scheidsrechter en teller controleren bij de ingang van de gymzaal de toegangsbewijzen van het uit- en thuisspelende team.

Wij hopen dat we ondanks deze maatregelen het volleybalseizoen prettig voort kunnen zetten. Bij vragen over de nieuwe coronamaatregelen kan contact worden opgenomen met Roza (voorzitter) of Lia (penningmeester).

Met vriendelijke groet,

Het bestuur